top of page

QUANIS DERMAFILLER

Quanis Dermafiller is een uniek, innovatief, veilig behandelconcept voor kraaienpootjes, wallen, droogte lijntjes en een dunne huid zonder enige bijwerking. Deze nieuwe methode is pijnloos en is een veilige manier om je huid te verjongen. Via de unieke Quanis Dermafiller technologie wordt direct in het stratum corneum, hyaluronzuur ingesluisd.

Quanis Dermafiller is opgebouwd uit gekristalliseerd hyaluronzuur in de vorm van microscopisch kleine puntjes. De grootte van de puntjes is 200 of 300 micron, wat penetratie in en opname door de huid aanzienlijk comfortabeler, makkelijker en effectiever maakt.
Wanneer Quanis Dermafiller wordt aangebracht, beleeft de cliënt een zeer licht prikkelende sensatie doordat de microscopisch kleine puntjes in de huid penetreren en oplossen. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels die zijn onstaan door uitdroging, van binnen uit weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug. 

Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. Quanis Dermfiller bevat alleen natuurlijke stoffen en geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen of alcohol en is niet getest op dieren.

De Quanis Dermafiller behandeling bestaat uit meerdere professionele behandelingen in de salon afhankelijk van het gewenste resultaat. Na afronding van de professionele behandeling, kan de cliënt het zelf thuis voortzetten door 1 à 2 keer per week voor het slapen gaan de Quanis Dermafiller aan te brengen.

Voorafgaand aan het behandelen van de rimpels dient, de huid eerst goed gereinigd te worden. Na reiniging van de huid kan volgens onderstaand schema de Quanis Dermafiller behandeling worden gestart.

bottom of page