top of page

RIMPELS/LIJNTJES

Bij het ouder worden ontstaan helaas ook de eerste lijntjes en rimpels, ook gaat de huid wat verslappen. Dit proces kunnen we niet stop zetten, maar we kunnen wel een effectieve behandeling samenstellen waardoor we aan de conditie van de huid werken. Wil jij je huid ook een boost geven? Dan ben jij bij Skin Studio Zeeland op de juiste plek! 

 

Wat is de oorzaak van rimpels / lijntjes? 

Het verschilt van persoon tot persoon hoeveel rimpels iemand krijgt. De grootste oorzaak is erfelijkheid, daarnaast hebben we zelf ook voor een heel groot deel invloed op ons verouderingsproces. Denk hierbij aan voeding en je levensstijl. Als je een ongezonde levensstijl hebt, kan je huid wel degelijk sneller last krijgen van lijntjes en rimpels. Een ongezonde levensstijl zijn bijvoorbeeld stress, onvoldoende slaap en beweging, alcohol drinken, roken, ongezond eten of te weinig essentiële voedingsstoffen binnen krijgen. Ook ontstaan rimpels door de verandering in de hormoonhuishouding. Vrouwen hebben hier over het algemeen iets meer last van dan mannen. 

 

Behandeling:

Er zijn verschillende manieren voor een anti-aging behandeling. Samen gaan we aan de slag om een betere huidconditie te creëren. Per persoon verschilt de aanpak hiervan, omdat iedereen een andere huid heeft.

 

We kunnen ons richten op de bindweefselmassage, dit is een intensieve massage om de doorbloeding in de huid te activeren en zelf weer te stimuleren tot aanmaak van collagene en elastine vezels. Deze vezels zorgen voor de stevigheid van de huid. Vanaf ons 25e levensjaar vertraagt dit proces. Met deze behandeling geven we de huid een extra boost en gaat de huid zelf weer harder aan het werk. 

 

Sommige huiden hebben naast rimpels en lijntjes last van pigmentatie, door een peeling i.c.m. de bindweefselmassage uit te voeren pakken we beide problemen aan. Ook heeft onze huid rondom de ogen extra verzorging nodig, ook hier zijn speciale behandelingen voor samengesteld. 

Meestal worden anti-aging behandelingen in kuurverband gestart, zodat we de verjonging van de huid echt goed kunnen aanpakken. 

Belangrijk is dat je thuis ook aan de slag gaat met bepaalde Murad producten mom je lijntjes en/of pigmentatie aan te pakken.

Met de DermaPen4 kunnen we in kuurverband nog meer resultaat bereiken!

bottom of page