top of page

ACNE/ONZUIVERHEDEN

Acne is helaas een veel voorkomend probleem, en komt meestal voor in het gezicht, hals, decolleté en de rug. Meestal ontstaat acne in de puberteit maar ook volwassenen hebben er last van. Als je last hebt van acne is het heel belangrijk om je te laten behandelen door een schoonheidsspecialist die gespecialiseerd is in acne.  

Het goed verzorgen van de huid begint bij een goede huidverzorging voor thuis, hier kan ik jou het beste advies over geven. Het gebruik van de juiste producten is enorm belangrijk om zo het huidprobleem zichtbaar te doen verminderen en littekens te voorkomen. 

Wat is de oorzaak van acne? 

Acne ontstaat door een ontsteking van een talgklier. Bij tieners wordt acne meestal veroorzaakt door een overmatige talgproductie. Dit komt omdat er veel hormonen vrijkomen tijdens de pubertijd, hierdoor veranderd de hormoonhuishouding in het lichaam. Het is erg belangrijk dat je als tiener start met een goede basis aan huidverzorging. 

Tegenwoordig hebben er ook steeds meer volwassenen last van acne. Deze acne is helaas lastiger te behandelen omdat meerdere factoren de oorzaak kunnen zijn, zoals iemands levensstijl, maandelijkse cyclus, zwangerschap, overgang, verandering van medicatie met hormonen en vergeet vooral stress niet. Dit is een enorm grote trigger! Omdat de oorzaak van acne bij volwassenen vaker moeilijk te traceren is, is het belangrijk om meerdere mogelijkheden aan te pakken. Naast het regelmatig bezoeken van de salon voor een gezichtsbehandeling is ook het gebruik van de juiste huidverzorging voor thuis erg belangrijk. Daarnaast zijn een gezonde levensstijl en voeding ook van belang om mee aan de slag te gaan. 

Behandeling:

In deze salon werken wij met het merk Murad. Dit fantastische merk staat bekend om de mooie resultaten met zijn acne huidverzorging.

Tijdens een acnebehandeling werken we met dit merk en gaan we net een stap verder dan je thuisverzorging. Met dit merk werken we met de juiste hoeveelheid fruitzuren om je verstopte poriën intensief te reinigen. Naast het goed reinigen van de huid moet een acne huid ook gekalmeerd worden. Deze behandeling is geschikt voor alle vormen van acne. 

Door middel van het regelmatig bezoeken van de schoonheidssalon + het gebruik van de geadviseerde huidverzorging kunnen we hele mooie resultaten bereiken. 

Hebben we mooie resultaten bereikt met de behandelingen en door het gebruikt van de juiste Murad producten voor thuis en is je huid rustig. Dan gaan we aan de slag om de littekens te verminderen. Ook hier hebben we mooie behandelingen en apparatuur voor.

 

bottom of page